“Een “SPRANKELEND” 2014 van N-VA-fractie!”

Op 28 december 2013

Op 6 december verscheen op de gemeentelijke website dat er in 2014 geen nieuwjaarsreceptie zou plaatsvinden (http://www.lovendegem.be/Nieuws/Bericht.aspx?id=1185). De N-VA fractie wil zijn ongenoegen uiten over de manier waarop deze beslissing tot stand is gekomen.

Zowel de burgers als de gemeenteraadsleden werden bijzonder laat op de hoogte gebracht van deze afschaffing. Dit is heel jammer, aangezien bereidwillige mensen en verenigingen de kans niet hebben gekregen om de handen in elkaar te slaan om een budgetvriendelijk alternatief te voorzien.

Het is een vaststaand feit dat de gemeente moet besparen,  maar de vraagt dringt zich op of dit moet gebeuren met één van de grootste evenementen waar je het meeste aantal burgers mee weet te bereiken. Het is een teken van weinig creativiteit en werkt bovendien onze naam “slaapgemeente” in de hand.

De N-VA-fractie betreurt dat er geen aandacht werd geschonken aan het sociale aspect van deze bijeenkomst! Waarom is er niet naar een andere locatie gezocht? Waarom werd er niet nagedacht over een andere formule?

Wij hopen dat het schepencollege voor de komende jaren een andere visie zal hanteren, bereid zal zijn om SAMEN te overleggen en dat deze afschaffing als éénmalig kan beschouwd worden! Ondanks dit alles wil de N-VA-fractie u een gelukkig en gezond 2014 toewensen!

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is