Saboteert bpost N-VA?

Op 17 januari 2016

Ook met eindejaar het huis-aan-huis blad van N-VA niet ontvangen? Het is niet de eerste keer dat bpost (bewust?) een steek laat vallen!

Eenmaal per jaar laat de afdeling N-VA Lovendegem-Vinderhoute de huis-aan-huisblaadjes door bpost bedelen. De overige keren bedelen de bestuursleden van onze afdeling dit zelf, maar in de maand december is het al eens interessant om de post in te schakelen. Het wordt immers al vrij snel donker en de weersomstandigheden zijn niet altijd opportuun. Ook dit jaar redeneerden we zo en vroegen we bpost om onze huis-aan-huisblaadjes in de week van 21 december te laten bezorgen aan de inwoners. Helaas verliep het anno 2015 niet vlekkeloos. Al gauw vernamen we van verschillende (bestuurs)leden dat hun straat geen huis-aan-huisblad had ontvangen. Als we alles opsomden, bleek een groot deel van Lovendegem dit niet te hebben gekregen. Dit is zeer betreurenswaardig, want uiteraard betalen wij voor een goede dienstverlening. Onze afdeling heeft dan ook klacht ingediend bij bpost, maar voorlopig mochten wij nog geen reactie ontvangen.

Voor mensen die het niet mochten ontvangen hebben, geven wij graag mee dat het huis-aan-huisblad is te vinden op onze vernieuwde webstekwww.n-va.be/lovendegem  (helemaal onderaan links op de homepagina van de webstek of rechtstreeks via onderstaande link).

http://lovendegem.n-va.be/sites/afdelingen.n-va.be/files/generated/files...

 

Annelies Penning, fractieleider N-VA Lovendegem-Vinderhoute

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is