Vlaamse actieve senioren vzw Lievegem nodigen uit

Op 27 februari 2019, over deze onderwerpen: Senioren
Vl@s

Vlaamse actieve senioren vzw is een Vlaamse, sociaal-culturele vrijwilligersvereniging voor senioren, dynamisch, pluralistisch en niet-partijgebonden.

Vl@s wil de samenhorigheid tussen medioren en senioren in Vlaanderen bevorderen, meewerken aan hun ontplooiing en hun belangen behartigen. Bij ons is er geen plaats voor vereenzaming en individualisme. Wij vinden dat ouderen zo lang mogelijk in de hun vertrouwde omgeving moeten kunnen blijven wonen. Je bent van harte welkom om te komen proeven en te genieten... Je komt thuis bij vrienden, in een warme sfeer. Ons aanbod is zeer divers met activiteiten om hart, lichaam en geest voldoende zuurstof te geven.

Wil je samen met duizenden andere leden de Vlaamse actieve senioren versterken? Dat kan!

Het lidmaatschap van de vzw Vlaamse actieve senioren heeft zoveel meerwaarde: actieve senioren, oud is niet 'out', geen tijd voor eenzaamheid, gezelligheid, cultuur en vorming, waar Vlamingen thuis zijn, pluralistisch, niet partijgebonden, belangenbehartiging, zinvolle vrijetijdsbesteding, vrijwilligerswerk...

Het lidgeld is € 18,00 per jaar (tweede gezinslid betaalt € 12,00). Overschrijven op het rekeningnummer: BE 16 9796 5504 7974 van Vlaamse actieve senioren Lievegem.

Het lidmaatschap bevat: deelname aan plaatselijke activiteiten, driemaandelijks nationaal tijdschrift Vl@s, verzekering burgerlijke aansprakelijkheid en verzekering lichamelijke ongevallen. Je ontvangt het gedetailleerd jaarprogramma2019 van onze afdeling na een telefoontje of mailtje naar de contactpersoon van de Vlaamse actieve senioren Lievegem: Roger Van den Berghe 0476 200 897 - 09 372 50 22 R.V.d.Berghe [at] skynet.be

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is